Winkelbeveiliging via camerabewaking

Winkelbeveiliging is erg belangrijk voor de veiligheid van uzelf, van klanten, maar ook als diefstalpreventie. Naast grote bedrijven kiezen tevens kleine bedrijven steeds vaker voor camerabeveiliging. Bent u opzoek naar iemand die u wil helpen bij het aanleggen van camerabeveiliging? Bij ons zit u goed! IEH is een netwerk van specialisten op het gebied van winkelbeveiliging en camerabewaking. Bij ons vraagt u gratis en geheel vrijblijvend offertes aan. Door ze met elkaar te vergelijken kunt u altijd de specialist met de beste voorwaarden en de laagste prijs kiezen. We helpen u graag bij het installeren van camerabeveiliging als onderdeel van de inbraakbeveiliging van uw winkel!

Diefstalpreventie

Elke winkel heeft last van winkeldiefstal. Het is daarom, als eigenaar van een winkel, belangrijk om aan diefstalpreventie te denken. Het installeren van camerabeveiliging draagt bij aan diefstalpreventie. Een bewakingscamera in uw winkel of een buitencamera schrikt dieven af en waarschuwt ze. Het afschrikken van indringers draagt bij aan de inbraakbeveiliging. Daarnaast is het mogelijk om alle hoeken in de gaten te houden door een bewakingscamera in uw winkel te plaatsen. Interne winkelbeveiliging is tevens belangrijk. U kunt een verborgen camera plaatsen om eventueel uw eigen medewerkers in de gaten houden op het gebied van interne diefstalpreventie. Er zijn verschillende soorten camerabeveiliging waarmee u bijdraagt aan de winkelbeveiliging.

Camerabewaking buiten of binnen?

Het is cruciaal dat camerabewaking, buiten een winkel of bedrijf water- en stofdicht is. Een binnencamera kan niet buiten opgehangen worden, een buitencamera kan echter gerust binnen opgehangen worden. Is het belangrijk dat de camerabewaking ook in de nacht opnamen in en om uw winkel kan maken? Dan is het verstandig om camerabewaking met infrarood nachtzicht te kiezen. U hebt de keuze uit verschillende soorten camerabewaking. Een dome camera is een draadloze camera in een bol. Deze inbraakbeveiliging is waterdicht, dit maakt het erg geschikt als inbraakbeveiliging buiten uw winkel. Bullet camerabewaking heeft een andere behuizing. Deze soort camerabeveiliging zit op een beugel waardoor deze iets meer bewegingsvrijheid heeft.


IP bewakingscamera

IP camera

Iets wat zeker bijdraagt aan de winkelbeveiliging is een IP bewakingscamera. Een IP (Internet Protocol) camera is draadloos en aangesloten op een netwerk. U sluit een IP bewakingscamera aan op uw internet of draadloos netwerk. Via het internet kunt u vervolgens uw IP bewakingscamera beelden opzoeken. Op deze manier kunt u waar u ook bent live via uw mobiel of tablet controles uitvoeren. Dit draagt zeker bij aan de winkelbeveiliging. Andere voordelen van een IP camera zijn dat de resolutie mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn en dat beelden rechtstreeks op een SD card opgeslagen kunnen worden. De beelden nemen echter wel veel opslagruimte in beslag. Een IP camera is een goede keuze als winkelbeveiliging in de nacht.

camerabewaking

Analoge bewakingcamera’s

Een andere soort camerabewaking die bijdraagt aan de winkelbeveiliging is de analoge camerabeveiliging. Deze camerabeveiliging bestaat al ontzettend lang en wordt zowel thuis als camerasysteem gebruikt als in een winkel. In tegenstelling tot de IP camera is deze bewakingscamera bedraad. Een bekabelde bewakingscamera is in de camerabeveiliging de meest gebruikte maar ook de oudste techniek. Een analoge bewakingscamera wordt via aan coaxkabel aangesloten. Van elke analoge camera loopt een kabel naar een video recorder voor het opnemen of doorgeven van beelden. Het is mogelijk om beelden van deze camerabeveiliging via uw mobiel te bekijken. Dit kan echter alleen met tussenkomst van een recorder. Analoge camerabeveiliging is goedkoop en eenvoudig aan te sluiten. De beeldkwaliteit is minder goed.

Besparen? Vergelijk gratis offertes!

U begrijpt dat het installeren van een bewakingscamera bijdraagt aan de winkelbeveiliging. De prijzen van inbraakbeveiliging met behulp van camerabewaking lopen erg uiteen. U hebt al een draadloze bewakingscamera voor zo’n €70,- en een IP bewakingscamera voor gemiddeld €250,-. Bent u opzoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij uw winkelbeveiliging? IEH is een landelijk netwerk van specialisten op het gebied van camerabewaking en inbraakbeveiliging. U vraagt via het offerteformulier gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. Door ze met elkaar te vergelijken kunt u altijd de specialist met de beste voorwaarden en de laagste prijs kiezen.