alarmsysteem bedrijfspand

Alarmsysteem bedrijfspand

Jaarlijks zijn vele bedrijven het slachtoffer van een inbraak. Het is daarom belangrijk om uw bedrijf te voorzien van een alarminstallatie. Dankzij een alarminstallatie kunt u uzelf, uw personeel en uw klanten beschermen tegen gevaar. Kan uw bedrijfspand extra beveiliging gebruiken? Bij ons zit u goed! IEH is een landelijk netwerk van specialisten op het gebied van inbraakbeveiliging. Bij ons vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. Door ze met elkaar te vergelijken kunt u altijd de specialist met het grootste aanbod en de laagste prijzen kiezen. We helpen u graag bij de beveiliging van uw bedrijfspand!

Bekabeld alarmsysteem

In een bedrijfspand of winkel waar veel waardevolle voorwerpen liggen is een goede alarminstallatie onmisbaar. In een winkel of bedrijfspand hebt u immers vaker met professionele bendes te maken dan bij een woning. Een bekabeld alarmsysteem is erg veilig omdat de inbraakbeveiliging of winkelbeveiliging vrijwel niet gesaboteerd kan worden met een stoorzender. Dit maakt een bekabeld alarmsysteem ideaal bij zakelijk gebruik. Het aansluiten van een bekabeld systeem gaat eenvoudig en de kosten zijn niet hoog. Als alle kabels in uw bedrijfspand nog gelegd moeten worden gaan de prijzen wel omhoog. Als er geen kabels voor een bekabeld alarmsysteem aanwezig zijn in uw bedrijfspand, dan is de draadloze versie wellicht een betere optie.

Draadloos alarmsysteem

Met een draadloos alarmsysteem draagt u bij aan de winkelbeveiliging of de inbraakbeveiliging van uw bedrijf. Bij een draadloos systeem verloopt de communicatie via een beveiligd netwerk of het internet, alles is draadloos verbonden. Een draadloos systeem wordt vanuit een beveiligde centrale gemonitord. Deze centrale is verbonden met ontvangers en het inbraak- of brandalarm. U bestuurt en vergrendelt de alarminstallatie met een klavier bij de ingang van uw bedrijfspand of winkel. Bij een draadloos alarmsysteem hoeven geen kabels aangelegd te worden. Bij deze inbraakbeveiliging is wel stroom nodig. Eventueel kan de alarminstallatie helemaal draadloos gemaakt worden maar dan moet u geregeld batterijen vervangen.

Gratis offertes vergelijken


alarminstallatie bedrijf

Alarmsysteem met brandalarm

Het is wellicht een goed idee om bij uw winkel of bedrijfspand een alarminstallatie met brandalarm te installeren. Een professioneel alarmsysteem biedt de meeste bescherming. Naast inbraakbeveiliging zoals camera’s hebben ze ook vaak een buitensirene en een sms functie. Daarnaast is een zakelijk alarmsysteem vaak gekoppeld aan een centraal alarmsysteem. Op deze manier wordt de brandweer gewaarschuwd bij brand of de politie wanneer het inbraakalarm afgaat. Daarnaast wordt de contactpersoon van het bedrijfspand of de winkel gewaarschuwd. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de beveiliging van uw bedrijf of winkel. Een rookmelder gekoppeld aan een alarmsysteem kan u een hoop ellende besparen. Een rookmelder ontdekt in een vroeg stadium rook, zodat u de brand snel kunt bestrijden.

alarmsysteem bedrijf

Mogelijkheden bij professionele alarmsystemen

Een professionele alarminstallatie is vaak erg uitgebreid en daarom de juiste keuze voor uw bedrijf of winkel. Een mogelijkheid is het toevoegen van een inbraakalarm aan uw bedrijfs- of winkelbeveiliging. Inbraakbeveiliging zorgt ervoor dat ongenodigde gasten uw bedrijf niet binnenkomen. Een inbraakalarm waarschuwt u en anderen met behulp van een sirene. Daarnaast heeft een inbraakalarm een afschrik effect. Dieven komen niet gauw nog eens langs na een luid inbraakalarm. Dankzij een (sms) bericht wordt de contactpersoon van het bedrijf gauw op de hoogte gesteld. Met een afstandsbediening activeert of deactiveert u de alarminstallatie eenvoudig en snel. Naast de koppeling met een brandalarm kan een zakelijk systeem tevens met monoxide detectoren gekoppeld worden.

winkelbeveiliging

Besparen? Vergelijk gratis offertes!

Winkelbeveiliging of de beveiliging van uw bedrijfspand is erg belangrijk. De kosten van een alarminstallatie voor uw bedrijf hangen af van vele factoren. De gemiddelde prijs van een alarmsysteem van uw bedrijf ligt rond de €2.000,-. Bent u opzoek naar een alarminstallatie voor zakelijk gebruik? IEH is een landelijk netwerk van specialisten op het gebied van winkelbeveiliging en inbraakbeveiliging bij uw bedrijf. Bij ons vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. Door ze met elkaar te vergelijken kunt u altijd de specialist met de beste voorwaarden en de laagste prijs kiezen. We helpen u graag bij het installeren van een zakelijk systeem zoals winkelbeveiliging.