brandpreventie offerte

Brandpreventie offertes vergelijken

Wie één of meerdere bedrijven in het beheer heeft, moet aan veel zaken aandacht besteden, zo ook aan de veiligheid van het pand. Eén van de veiligheidseisen aan bedrijven is dat er gezorgd is voor een goede brandbeveiliging. Voor het beveiligen van panden zijn bijvoorbeeld een rookmelder en brandblusser vereist, maar kunt u ook uitgebreidere maatregelen nemen met brandvertragende deuren of een sprinklerinstallatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor brandpreventie bij uw bedrijf, of bij u thuis? Vraag dan via ons offerteformulier geheel vrijblijvend een aantal offertes aan, en vergelijk deze vervolgens zelf op basis van prijs en aanbod.

Brandalarm, brandblusser en rookmelders

Zoals gezegd zijn er verschillende maatregelen die u kunt nemen om uw woning of bedrijfspand beter tegen brand te beveiligen. In de meeste nieuwbouwwoningen wordt tegenwoordig bijvoorbeeld het plaatsen van een rookmelder verplicht gesteld, en zijn verhuurders van appartementen verplicht om een brandblusser te plaatsen. Voor bedrijven worden bovendien diverse brandalarmen aangeboden, en zijn er verschillende andere blusmiddelen zoals branddekens, brandhaspels en sprinklerinstallaties beschikbaar. Wilt u zeker weten dat uw medewerkers veilig het pand kunnen verlaten bij brand? Overweeg dan om speciale noodverlichting langs de deuren en wanden aan te brengen. Onze medewerkers informeren u graag over de opties en bijbehorende prijzen.

Gratis offertes vergelijken


Onderhoud en keuring

Het zorgen voor een goede brandbeveiliging vereist niet alleen de plaatsing van rookmelders en brandblussers, deze moeten ook jaarlijks gecontroleerd worden om de veiligheid te garanderen. De controle van een rookmelder is relatief eenvoudig, en kan dan ook door u zelf worden uitgevoerd. Wilt u problemen voorkomen? Wissel dan gewoon jaarlijks de batterij van de rookmelders bij u in huis. De controle van een brandblusser kan het beste door een erkend vakman worden uitgevoerd. Met behulp van speciale technieken zal deze binnen een half uur het apparaat hebben gecontroleerd, en ervoor zorgen dat uw woning of werkplek weer van een uitstekende brandpreventie is voorzien.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wanneer u op ons contactformulier aangeeft wat u wensen zijn voor de brandpreventie, dan zullen wij u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toesturen. Het is aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Kijk hierbij niet alleen naar de totale prijzen, maar ook naar de voorwaarden voor plaatsing en eventuele bijkomende kosten. In een aantal gevallen zal de specialist de eerste jaarlijkse controle gratis uitvoeren, een ander rekent extra kosten voor de installatie van een draadloos systeem. Wij garanderen u dat elke vakman uit ons netwerk kwaliteitswerk levert tegen een aantrekkelijk tarief.