camerabewaking Genk

Camerabewaking Genk

Wilt u uw bedrijf of woning beter beveiligen? Dan hebt u naast de keuze uit diverse alarmsystemen ook de keus uit verschillende vormen van camerabewaking. Zo kunt u een enkele beveiligingscamera plaatsen, of kiest u voor een draadloos camerasysteem met infrarood lenzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een draadloos camerasysteem bij uw werkplek of huis in Genk? Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor camerabeveiliging, de camerawet en de prijzen voor het beveiligen van uw pand. Via het contactformulier stelt u gemakkelijk al uw vragen over camerabewaking en vraagt u vrijblijvend enkele offertes aan bij onze camerabewaking experts.

draadloze beveiligingscamera Genk

Beveiligingscamera’s voor binnen en buiten

Voor de inbraakbeveiliging van woningen en bedrijven, zijn diverse soorten beveiligingscamera’s beschikbaar. Wij bieden onder andere diverse buitencamera’s aan, welke uitgerust zijn met een infrarood lens. Het voordeel van een dergelijke camera is dat u indringers op tijd registreert en hier adequaat op kunt reageren. Naast buitencamera’s zijn ook eenvoudige beveiligingscamera’s verkrijgbaar bij onze camerabewaking professionals uit Genk. Wilt u graag een geheel draadloos camerasysteem laten plaatsen? Aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat u een overzicht krijgt van de mogelijkheden voor inbraakbeveiliging door camerabeveiliging en de alarmsystemen de wij aanbieden. Wij helpen u graag.

camerabeveiliging prijzen

Camerawet: plaatsing en gebruik

Het is niet mogelijk om zomaar ergens in Genk beveiligingscamera’s te plaatsen. Er moet bijvoorbeeld bij de ingang van elke plaats waar camerabewaking plaatsvindt een bordje (pictogram) staan, waarop de aanwezigheid van camera’s wordt vermeld. Dit geldt zelfs wanneer u bij de deurbel een camera plaatst. Daarnaast moet u elektronisch aangifte doen van de camerabeveiliging bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer. Al deze regels en voorwaarden zijn vastgelegd in de camerawet. Online kunt u de camerawet lezen en vindt u tevens het bordje dat voor het aangeven van de camerabeveiliging wordt gebruikt. Andere alarmsystemen voor de inbraakbeveiliging hoeft u niet kenbaar te maken.

Op zoek naar een specialist in beveiligingscamera’s?

Wij zijn expert in bedrijfs- en huisbeveiliging, maar ook in brandbeveiliging en alarmsystemen.

camerasystemen Genk

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het beveiligen van uw woning of bedrijf in Genk? Wilt u weten welke regels er gelden op het gebied van inbraakbeveiliging? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor het installeren van een draadloos camerasysteem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn u met alle plezier van dienst bij het vinden van een camera die past bij uw wensen, en helpen u tevens graag bij het vinden van andere alarmsystemen naast de camerabeveiliging. Vraag via het webformulier naar de kosten voor een buitencamera voor bij uw werkplek, en wij zullen u spoedig een prijsopgave toesturen.

camerabeveiliging Genk

Prijzen

De prijzen voor het plaatsen van camerabewaking zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de installatie van een enkele camera bij de deurbel niet heel duur, maar wordt het plaatsen van een volledig draadloos camerasysteem aanzienlijk duurder. Bent u benieuwd naar de prijzen voor de plaatsing van een beveiligingscamera naar uw wensen, of andere vormen van inbraakbeveiliging? Dan adviseren wij om bij ons een aantal vrijblijvende offertes aan te vragen. Wij sturen u spoedig de prijsopgaven van camerabewaking specialisten uit Genk toe die u zelf kunt vergelijken op prijs en aanbod. Kies zo voor de juiste beveiliging van uw woning of bedrijf.