Experts in alarmsystemen

Vraag gratis offertes aan

Alarmsystemen Herzele

Het verbeteren van de inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand of woning kan van grote invloed zijn op diverse zaken. Zo kunt u met een betere beveiliging vaak een hogere verzekering afsluiten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse vormen van beveiliging. Zo bieden wij producten voor inbraakbeveiliging met beveiligingscamera’s, toegangscontrole en tijdsregistratie. Ook standaard alarmsystemen en andere vormen van inbraakbeveiliging zoals een bewegingsmelder zijn bij ons verkrijgbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een alarminstallatie bij uw bedrijven in Herzele? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden u met alle plezier meer informatie, of sturen u enkele vrijblijvende offertes toe.

Hoe werkt een alarmsysteem?

Wist u dat er in België elke 6 minuten ergens wordt ingebroken? Met het plaatsen van een alarminstallatie beschermt u uw huis in Herzele op drie verschillende manieren tegen inbrekers. Een alarminstallatie heeft namelijk drie belangrijke functies:

  • Gevaar detecteren
  • Gevaar inschatten
  • Gevaar afschrikken
Allereerst detecteert een alarm alles: van beweging bij uw voordeur tot rook in de keuken. Hierna schat het alarmsysteem in of het een gevaarlijke situatie is. Als dit het geval is dan wordt er een melding gestuurd naar de alarmcentrale of naar uw mobiele telefoon. Een derde belangrijke functie van een alarmsysteem is het afschrikken van inbrekers. De ervaring leert dat een woning met een goed, zichtbaar alarmsysteem minder kans heeft op inbraak dan onbeveiligde huizen. Mocht de inbreker toch proberen binnen te dringen dan zorgt de sirene er vaak voor dat de inbrekers vluchten voordat zij uw waardevolle bezittingen kunnen meenemen.

alarmsystemen Herzele

Uw pand goed beveiligd

Wilt u graag zeker weten dat uw pand goed beveiligd is? Dan raden wij allereerst aan om te kiezen voor een alarminstallatie op maat. Een alarminstallatie kan bestaan uit een enkele bewegingsmelder, maar ook uit een uitgebreid systeem van beveiligingscamera’s en andere producten voor inbraakpreventie. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een alarminstallatie ter bevordering van de huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging van uw pand in Herzele? Vraag dan een alarminstallateur uit ons netwerk om advies. Deze zal samen met u kijken naar de diverse opties voor alarmsystemen bij uw woning, en de bijbehorende prijzen. Wij helpen u graag verder.

inbraakbeveiliging Herzele

Soorten alarmsystemen

Er bestaan diverse soorten alarmsystemen. Welk alarmsysteem het meest geschikt is voor uw situatie is grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. In grote lijnen onderscheiden wij drie soorten systemen: bedraad, draadloos en hybride. Een bedraad systeem is verbonden met kabels, terwijl een draadloos systeem dit niet heeft. Een hybride systeem is een combinatie van beide systemen. Naast deze alarminstallaties is het tevens mogelijk om gebruik te maken van andere soorten alarmsystemen. Een voorbeeld hiervan is camerabewaking. Dit wordt door steeds meer klanten in Herzele toegepast. Door alleen al een bewakingscamera in het zicht te hangen verkleint u de kans op een geslaagde inbraak enorm.

alarminstallatie Herzele

Bedraad alarmsysteem

Een bedraad alarmsysteem werd vooral in het verleden in Herzele veel gebruikt. Het voordeel van een bedraad systeem, is dat deze enorm betrouwbaar is. U bent niet afhankelijk van een datanetwerk omdat alle sensoren door middel van kabels aan elkaar verbonden zijn. Bovendien is de prijs van dit type alarm erg gunstig. Wel is het lastig om dit alarm te installeren. Alle kabels moeten netjes weggewerkt worden en dat is een intensieve klus die veel tijd vereist. Het uitbreiden van dit type alarmsystemen is tevens lastig, omdat ook de nieuwe kabels netjes weggewerkt moeten worden. Daarom kiezen klanten steeds vaker voor draadloze systemen.

Draadloze alarmsystemen

Voor de beveiliging van bedrijven kunt u kiezen uit draadloze en bedrade alarmsystemen. Grote bedrijven adviseren wij over het algemeen om te kiezen voor een draadloos systeem. Een dergelijke alarminstallatie is gemakkelijker te installeren, maar vereist wel een goed draadloos datanetwerk. Bij een draadloos alarmsysteem kunt u zowel kiezen voor een standaard alarminstallatie als voor een koppeling met beveiligingscamera’s. Wilt u voor de inbraakbeveiliging thuis ook een draadloos alarmsysteem met bewegingsmelder of beveiligingscamera? Koppel deze dan aan uw smartphone of tablet, zo ziet u direct wat er aan de hand is.

Hybride alarmsysteem

Zoals wij al eerder aangaven is een hybride alarm een combinatie tussen een bedraad- en draadloos systeem. Hierbij worden bepaalde sensoren aan elkaar verbonden door middel van kabels terwijl andere sensoren draadloos werken. Zo krijgt u het beste van beide opties! U hoeft niet bang te zijn dat uw batterijen op een cruciaal moment op zijn omdat de sensoren die verbonden zijn met een kabel altijd zullen werken. Tegelijkertijd kunt u een hybride alarmsysteem eenvoudig bedienen met uw smartphone en is het uitbreiden van de alarmsystemen geen enkel probleem omdat u geen kabels weg hoeft te werken.

Benieuwd wat de kosten zijn om een alarmsysteem te laten installeren?

Vraag gratis offertes aan

Prijzen

Bent u geïnteresseerd in een nieuw alarmsysteem? De totale kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard is de keuze voor het type alarm een grote invloed op de totaalprijs. Een bedraad systeem is bijvoorbeeld voordeliger dan een draadloos alarm, maar door de kosten voor de installatie betaalt u uiteindelijk meer. De keuze voor een standaard basis of uitgebreid alarm is tevens van invloed op de prijzen.

Wilt u een bekabeld systeem?

Voor een basis pakket betaalt u, inclusief montage, ongeveer €1.200,-. Een uitgebreid pakket kost gemiddeld €1.700,-. Een draadloos systeem kost €750,- tot €1.200,- afhankelijk van uw keuze voor een basis- of uitgebreid pakket. Vraag voor exacte prijzen vrijblijvend offertes aan.

Soort alarmsysteem Gemiddelde vanaf prijs*
Bekabeld: basis Vanaf €1.200,-
Bekabeld: uitgebreid Vanaf €1.700,-
Draadloos: basis (inclusief bedieningspaneel, sirene, contactsensoren voor ramen en deuren) Vanaf €750,-
Draadloos: uitgebreid (inclusief extra opties zoals aansluiting bij alarmcentrale, rookmelder, etc) Vanaf €1.200,-
Hybride Vanaf €1.000,-
*Let op, dit zijn gemiddelde vanaf prijzen, inclusief btw en montage.

Welk alarmsysteem: basis of uitgebreid?

Voor inbraakpreventie aan uw woning of bedrijfspand in Herzele raden wij u aan om een alarminstallatie aan te schaffen. Hierbij heeft u doorgaans de keuze uit een basis of uitgebreid systeem. Voor de meeste woningen in Herzele voldoet een basissysteem: deze bestaat uit een bedieningspaneel, contactsensoren om langs de ramen en deuren te plaatsen en een sirene. Bij een bedrijfspand raden wij u aan om een uitgebreide installatie aan te schaffen. Deze bestaat naast het bedieningspaneel, contactsensoren en sirene namelijk ook uit een aansluiting bij de alarmcentrale, een rookmelder, bewegingsmelder en raammagneten. Dit zorgt voor een optimale inbraakpreventie aan uw bedrijfspand in Herzele.

alarmsysteem Herzele

Met of zonder koppeling meldkamer?

Het plaatsen van alarmsystemen is een eenvoudige manier om de huisbeveiliging of bedrijfsbeveiliging van uw pand in Herzele te verbeteren. Bij de aanschaf kunt u kiezen tussen wel of geen koppeling met de meldkamer. Voor een koppeling met de meldkamer sluit u een abonnement af. Mocht uw alarm in dit geval afgaan, dan wordt er direct een melding gedaan en komt er hulp naar uw huis toe. Deze vorm van beveiliging is echter niet verplicht. Wilt u niet dat er direct een melding wordt gedaan? Dan kunt u er ook voor kiezen dat u bijvoorbeeld een melding op uw mobiele telefoon krijgt.

Welke handige functies?

Alarmsystemen bestaan grotendeels uit een bewegingsmelder, rookmelder en bedieningspaneel. Tegenwoordig zijn er echter vele alarmsystemen verkrijgbaar met handige extra functies. Zo kunt u bijvoorbeeld uw alarminstallatie volledig met uw mobiele telefoon bedienen. Mocht er een dreigende situatie ontstaan ontvangt u direct een SMS-bericht en met behulp van een app kunt u het alarm aan of uitschakelen. U kunt er ook voor kiezen om een buitensirene te laten installeren. Hiermee schrikt u niet alleen de inbrekers af, maar brengt u ook uw buren op de hoogte van het noodgeval.

Voor bedrijven en particulieren

Veel klanten denken dat uitgebreide alarmsystemen enkel geschikt zijn voor bedrijven in Herzele. Dit is uiteraard niet waar! Ook voor uw privé huis in Herzele is het zeker mogelijk om een alarminstallatie te laten plaatsen voor extra beveiliging. Ervaring leert dat het grote gros van inbrekers gelegenheidsinbrekers zijn. Dit houdt in dat u de kans op inbraak met een alarminstallatie ontzettend verkleint! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van alarmsystemen? Of wilt u weten wat de kosten voor de installatie bedragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met de installatie van een alarmsysteem voor uw bedrijf of huis.

Premie voor alarmsystemen

In het verleden was het mogelijk een belastingvermindering te krijgen voor de investering in inbraakbeveiliging. Tegenwoordig is deze regeling helaas afgeschaft. In sommige gemeentes is het gelukkig nog wel mogelijk om een premie aan te vragen, waardoor de installatie van alarmsystemen een aantrekkelijke keuze is. De hoogte van de premie verschilt per gemeente, maar gemiddeld genomen bedraagt de premie €250,- per woning in Herzele. Bovendien profiteert u in sommige gevallen van een verlaagd BTW-tarief. Woont u in een huis ouder dan tien jaar? Dan betaalt u slechts 6% BTW voor uw nieuwe alarminstallatie.

draadloos alarmsysteem

Hulp nodig bij het installeren?

Wilt u er zeker van zijn dat de beveiliging in huis optimaal werkt? Dan raden wij u aan om een alarminstallateur uit Herzele in te schakelen voor de installatie van uw alarmsystemen. De alarminstallateur zorgt ervoor dat al uw kabels netjes weggewerkt zijn en dat alle sensoren op de juiste locaties geplaatst worden. Een bewegingssensor moet bijvoorbeeld op een locatie geplaatst worden waar de kans op inbraak aanwezig is. Vooral bij brandbeveiliging, zoals een rookmelder, is het van belang dat deze vakkundig geplaatst wordt. Als de rookmelder niet naar behoren werkt dan heeft dit mogelijk levensgevaarlijke gevolgen.

alarminstallateur Herzele

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u graag de bedrijfsbeveiliging van uw bedrijf in Herzele optimaliseren? Of heb u een vraag over de huisbeveiliging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verscheidene alarmsystemen tegen aantrekkelijke prijzen, en helpen u met alle plezier bij het kiezen van de alarminstallatie die aan uw eisen voldoet. Wij garanderen dat uw bedrijf- of huisbeveiliging bij ons in goede handen is. Door verschillende prijsopgaven met elkaar te vergelijken is het mogelijk aanzienlijk te besparen op de investering in inbraakbeveiliging en inbraakpreventie, en kiest u altijd voor de alarminstallateur die goed bij u past.