klantenbeoordelingen IEH.be

Klantenbeoordelingen

Voelt uw pand of huis zo veilig als u het gewild heeft? Dat is geweldig. Wij als IEH willen u 100% steunen met de beveiliging van uw goederen. Daarbij willen wij u voldoende informeren en het beste apparatuur aanbieden. Wat vindt u van ons?

Klanten over ons

Informatie op de website8,4
Beoordeling service9,0
Beoordeling geleverde werk9,4
Gemiddelde beoordeling8,9

Veiligheid is de nummer 1 prioriteit bij IEH. Wij willen onze service hiernaast goed aanbieden en het apparatuur en kennis aan u meegeven. Toch willen wij uw mening hier graag terug zien zodat wij weten wat goed en minder goed gaat. Elke beoordeling wordt gewaardeerd.

Beoordeel IEH.be


Klanten over onze dienstverlening

Top service

Ik had hulp nodig om mijn camera systeem weer te koppelen op mijn app op telefoon van eagle eye. Ik had een nieuwe modem gekregen voor internet dus het werkte het niet meer. Offerte aangevraagd met daarin gevraagd of iemand mij kon helpen. Bedrijf uiteindelijk langsgekomen die mijn probleem heeft verholpen. Top service!
Tibo AertsBrusselBeoordeling: 8,7

Aanrader

Ik wou graag een controle voor de brandhaspels, blustoestellen en het automatisch blustoestel aan de verwarmingsketel. Offertes voor aangevraagd en ontvangen. Vond het echt top dat ik meerdere offertes had ontvangen, zodat ik kon vergelijken. Bedrijf uitgekozen die het snelste kon komen. Dit bedrijf heeft mij prima geholpen. Deze site is echt een aanrader !
Miel WardTongerenBeoordeling: 8,5

Snelle service

Ik heb een bestaande Dahua installatie, maar die adapter was kapot, waarschijnlijk door een kortsluiting. Deze wou ik dus laten vervangen voor een nieuwe adapter. Deze site heeft mij daar flink mee geholpen. Zij hebben een bedrijf uit mijn regio voor mij gezocht om dit op te lossen. Ook de service was erg snel.
Estelle PeetersLandenBeoordeling: 8,6

Camerabeveiliging

Wij wouden ons appartementencomplex met een aantal camera’s ‘beveiligen’. We hadden in de winter meer inbraken en last van hangjongeren in het trappenhuis en de kelderboxen. Hier offertes voor aangevraagd en ontvangen. Bedrijf uit de regio heeft ons geholpen en camera’s opgehangen.
Aline TombalDuffelBeoordeling: 8,2

Brandbeveiliging

Wij wouden graag brandbeveiliging aansluiten binnen ons bedrijfspand. Geadviseerd door een vriend van mij die ook via deze website brandbeveiliging had aangesloten bij zijn bedrijf. Dus offertes aangevraagd en meteen ontvangen. Keuze uit meerdere bedrijven, uiteindelijk de voordeligste gekozen. Ze zijn toen langsgekomen en hebben het brandbeveiliging systeem aangesloten binnen ons bedrijf.
Jef ThorbeckeHeist op den BergBeoordeling: 9,0

Fantastisch

Ik was voor de sociëteit van USRA opzoek naar 2 buitencamera’s. Deze moesten ook beelden kunnen opslaan, dit ook vermeld. Offerte aangevraagd en ontvangen. Bedrijf langsgekomen en buitencamera’s ingesteld die beelden konden opslaan. Fantastisch!
Lander HazardLommelBeoordeling: 8,6

Brandblussers plaatsen

Ik wou graag 2 brandblussers in de hal van 2 kleine appartementen laten plaatsen, offertes voor aangevraagd en goed ontvangen van bedrijven uit de regio van Rotterdam. Bedrijf langs geweest voor de brandblussers, ze hebben ze geplaatst voor een goede prijs.
Emiel HaroEekloBeoordeling: 8,3

Jaarlijks onderhoud

Ik was benieuwd naar de prijs van het jaarlijks onderhoud/nazicht van 3 poederblussers die hangen in de gemeenschappelijke gang van het appartementsgebouw. Offerte voor aangevraagd en in goede orde ontvangen. Offertes met elkaar vergeleken en een keuze gemaakt voor het bedrijf dat het meest voordelig was. Jaarlijks onderhoud heeft vervolgens plaatsgevonden voor een prima prijs.
Viktor SohierwichelenBeoordeling: 8,4

Helemaal tevreden

Ik was op kort termijn op zoek naar een draadloze camera met een recorder. Via deze website heb ik een offerte aangevraagd en ook in goede orde ontvangen. Bedrijf langs geweest die deze draadloze camera met recorder heeft aangesloten. Helemaal tevreden.
Margot SoensDuffelBeoordeling: 8,9

Goede offertes

Wij wouden graag een camera willen laten plaatsen dewelke onze achtertuin filmt, gezien wij af en toe ongewenste mensen in onze tuin kregen. Deze zou ook ‘s nachts moeten kunnen filmen. Offertes voor aangevraagd, 3 offertes ontvangen en met elkaar vergeleken. Bedrijf langs laten komen die het meest voordelig was en die heeft een camera laten plaatsen.
Robbe SaalkinkEssenBeoordeling: 8,1

Keuring brandblussers

Bij ons was een keuring nodig voor 1 brandblusser 6kg in de jachthaven van Hasselt. Offerte voor aangevraagd via deze website, bedrijven uit de buurt van Hasselt konden mij helpen. Bedrijf dat als snelste kon helpen heb ik gekozen. Vervolgens goed geholpen.
Wannes QuickeHarelbekeBeoordeling: 8,3

Top website

Ik had het volgende nodig: brandbeveiliging voor traphal 4 appartementen 3 verdiepingen, brandblussers, rookmelders , noodverlichting en de nodige attesten voor de brandweer. Hier een offerte voor aangevraagd via deze website, bedrijf langsgekomen die dit allemaal heeft aangesloten.
Pauline CarlierIeperBeoordeling: 8,4

Vriendelijk personeel

Ik wou graag een rookmelder laten plaatsen in ons vakantiehuisje. Hiervoor is een bedrijf langs geweest bij ons. Deze jonge heren waren echt heel vriendelijk en hebben de rookmelder geplaatst in ons vakantiehuisje. Dus heel vriendelijk personeel + een top service + een top website !
Fran DermautWaregemBeoordeling: 8,6

Goede website

Ik was op zoek naar een draadloze bewakingscamera om op een locatie zonder stroomvoorziening te gebruiken. Batterij gebruik en opslag waren de belangrijkste opties die ik zocht. Naar deze eisen is ook geluisterd want al heel snel kwamen 2 offertes binnen van bedrijven uit de regio die hieraan voldeden. Één hiervan uitgekozen om dit te laten aansluiten.
Janne LievensGentBeoordeling: 8,5

Fantastische website

Ik heb via deze website sprinklerinstallatie laten instellen bij ons. Een bedrijf is langs geweest om dit te doen, ook nog eens voor een goede prijs. Dat allemaal dankzij deze fantastische website.
Seppe de BoeckBocholtBeoordeling: 8,7

Goede prijzen

Had 7 blusapparaten, CO2 en poeder die gekeurd moeten worden. Via deze website in contact met een heel erg goed bedrijf met vriendelijk personeel. Deze website heeft mij namelijk via een offerte in contact laten komen met dit bedrijf. Ook had dit bedrijf goede prijzen.
Thor NunenGenkBeoordeling: 8,0

Nieuw camerasysteem

Ik wou graag advies over het instellen en het gebruik van mijn net nieuwe aangeschafte camera systeem. Offerte voor aangevraagd via deze website. Eindstand, camerasysteem is ingesteld en hoe ik het moet gebruiken is uitgelegd.
Nicolas de VosMaasmechelenBeoordeling: 8,1

Goed personeel

Alarmsysteem met aansluiting op meldkamer bij ons aangesloten door een bedrijf uit de regio. Heel erg vriendelijk personeel die er veel vanaf wisten. En dat allemaal dankzij deze website.
Arno LoofWesterloBeoordeling: 8,2

Nieuwe systemen

Ik wou graag een overzicht van de nieuwste systemen. Vervolgens heb ik die gekregen via de mail. Een systeem gekozen die het beste bij ons bedrijf paste, vervolgens is deze ingesteld door een bedrijf uit de regio.
Gust VermoteZandhovenBeoordeling: 7,9

Hele snelle service

Ik wou graag op dezelfde dag nog een camera laten plaatsen? Ik was opzoek naar een PTZ camera voor bij de voordeur. Via deze website in de ochtend offertes aangevraagd, en in de middag werd ik gebeld door een bedrijf die zeiden dat ze meteen nog dezelfde dag een camera konden plaatsen. Ik heb nog nooit zo’n snelle service gehad, echt top.
Manon de KosterVorstBeoordeling: 9,2

Camerasysteem vervangen

Wij hadden al jaren camerabewaking, maar deze was echt aan vervanging toe omdat die de beelden niet meer goed opsloeg. Offerte aangevraagd hiervoor en offertes ontvangen van 5 verschillende bedrijven uit de regio. Meest voordeligst bedrijf uitgekozen en die heeft ons oude camera systeem vervangen voor een nieuw camera systeem.
Gabriel RensonLierBeoordeling: 8,6

Snelle levering

We hadden nieuwe brandblussers nodig en signalisatie verlichting. De brandweer was langs geweest en had enkele opmerkingen die aangepast zouden moeten worden. Via deze website offertes ontvangen van verschillende bedrijven uit de regio. Één bedrijf uitgekozen die het snelste was qua levering. Zij waren er binnen een paar dagen en hebben mij geholpen.
Briek De RoockMechelenBeoordeling: 8,3