brandpreventie Wevelgem

Brandpreventie Wevelgem

Wanneer u de eigenaar bent van een bedrijf, dan moet u van overheidswege onder andere zorgen voor een goede brandbeveiliging en de noodzakelijke brandpreventie. Ook voor verhuurders van appartement en kantoren gelden dergelijke regels. Hoewel er voor de brandveiligheid van uw huis geen regels gelden, is ook hier een goede brandpreventie aan te raden. U kunt bij een dergelijke aandacht voor brandveiligheid denken aan de installatie van diverse blusmiddelen zoals een brandblusser, brandhaspel, rookmelder en sprinklerinstallatie. Ook een goede vluchtroute valt onder de brandbeveiliging. Wilt u weten hoe u uw huis, winkel of bedrijf de beste brandbeveiliging krijgt? Vraag dan onze brandpreventie experts uit Wevelgem om advies.

brandmeldinstallatie Wevelgem

Brandmeldinstallatie en sprinklerinstallaties

Twee van de standaard blusmiddelen voor bedrijven en appartementen zijn een brandmeldinstallatie(rookmelder) en sprinklerinstallatie. Zeker wanneer het om een groot bedrijf of grote winkel gaat met meerdere compartimenten is een sprinklerinstallatie aan te raden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een rookmelder bij uw winkel of in huis en het effect dat dit heeft op de brandpreventie? Aarzel dan niet om één van onze prandbeveiliging experts uit Wevelgem om advies te vragen. Deze helpt u met alle plezier bij het vinden van de juiste rookmelder of sprinklerinstallatie die binnen uw budget past. Vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig.

brandbeveiliging Wevelgem

Blusmiddelen

Naast de installatie van een rookmelder voor het brandveilig maken van uw bedrijf of huis in Wevelgem, zijn er ook een aantal blusmiddelen die u nodig hebt voor een uitstekende brandbeveiliging. Zo adviseren onze professionals onder andere om een brandblusser, brandhaspel en branddeken in een winkel te houden. Voor particulieren geldt dat een brandblusser en rookmelder voldoende is. Verhuurt u appartementen? Zorg er dan voor dat er in elk huis een brandblusser, branddeken en brandmeldinstallatie te vinden zijn. Bent u benieuwd naar de prijzen voor het zorgen van een goede brandbeveiliging bij uw bedrijf of huis in Wevelgem? Onze experts informeren u met alle plezier.

Noodverlichting en vluchtroutes

Een andere vorm van brandveiligheid waar wij aandacht aan willen besteden is de installatie van noodverlichting. Wanneer er brand uitbreekt en de rookmelder dit registreert, dan kan hieraan de noodverlichting gekoppeld worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de vluchtroute bijlichten, wat mensenlevens kan redden. Kijk altijd samen met een brandpreventie expert uit Wevelgem naar de beste vluchtroute vanuit elke ruimte. Door ook op een brandblusser, branddeken of brandhaspel noodverlichting aan te brengen, zorgt u voor een verbeterde branbeveiliging en brandpreventie. Wilt u meer weten over het plaatsen van de noodverlichting of het uitzetten van een vluchtroute in uw bedrijf of winkel? Vraag dan vrijblijvend om meer informatie.

brandveiligheid

Op zoek naar een brandpreventie specialist in Wevelgem?

Naast brandbeveiliging en brandinstallaties kunt u ook bij ons terecht voor alarmsystemen en camerabewaking!

brandveiligheid Wevelgem

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u de eigenaar van een bedrijf, winkel of appartementen in Wevelgem en bent u op zoek naar een manier om de brandveiligheid te verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse methoden voor brandbeveiliging aan, zoals een sprinklerinstallatie op maat of het uitzetten van een vluchtroute. Desgewenst kunnen wij materialen als een branddeken, poederblusser of brandmeldinstallatie ook snel en vakkundig voor u plaatsen, of het onderhoud uitvoeren. Hebt u een vraag over de brandveiligheid van uw huis in Wevelgem, of wilt u meer weten over de prijzen? Vul dan ons contactformulier in en sturen u vrijblijvend offertes toe. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

brandblusser keuring Wevelgem

Onderhoud en controle

Wanneer u eenmaal diverse blusmiddelen en brandpreventie producten hebt laten plaatsen bij uw huis, of winkel, dan zijn deze enkel voor een jaar brandveilig. Wij adviseren om na een jaar de blusmiddelen van onderhoud te voorzien of deze te vervangen. Voor verhuurders van appartementen en kantoren geldt bovendien dat zij van overheidswege verplicht zijn om elke brandblusser en rookmelder jaarlijks te laten controleren. Een brandpreventie specialist uit Wevelgem kan met behulp van speciale gereedschappen de brandveiligheid producten, inclusief de sprinklerinstallatie en werking van de branddeken snel en vakkundig controleren. Wilt u graag zelf het onderhoud uitvoeren? Vraag dan om meer informatie.